column

Alle categorieën motorrijbewijs halen  bij Ingrid Lucassen Motor- en autorijschool

Alle categorieën motorrijbewijs halen bij Ingrid Lucassen Motor- en autorijschool

01-10-2019

Steeds minder rijscholen bieden de mogelijkheid om te lessen op een A1 motor en A2 motor. Juist daarom heeft Ingrid Lucassen Motor- en autorijschool besloten om ook een A1 motor en een A2 motor te hebben. De A1 motor is een lichte motor. De A2 motor is een middelzware motor en de A motor is een zware motor.

Op www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/rijbewijs/vraag-en-antwoord/rijbewijs-motor, een website van de overheid, kun je zien wie op welke leeftijd mag beginnen aan het halen van welk rijbewijs.

Bij Ingrid Lucassen Motor- en autorijschool kun je terecht voor de bromfiets, A1 motor, A2 motor, A motor, auto geschakeld, auto automaat en de aanhanger.

Graag tot ziens bij de gratis proefles.

Ingrid Lucassen Motor- en autorijschool leidt haar cursisten op tot defensieve, sociale, milieubewuste, verkeersdeelnemers met aangepast en besluitvaardig rijgedrag beschikkend over een ruime mate verkeersinzicht.

Sint Agathaplein 15, Boekel info@ingridlucassenmotorenautorijschool.nl 06-48712472 / 0 492-771345 www.ingridlucassenmotorenautorijschool.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt