column

Op zoek naar een nieuwe locatie

Op zoek naar een nieuwe locatie

01-11-2019

De rijschool groeit hard. Zo hard dat in het team van twee rijcoaches er plaats is voor nog een fulltime kracht. De vloot bestaat inmiddels uit vier lesauto's, een aanhangwagen, drie bromfietsen, zes lesmotoren en twee volgmotoren. Blijft het aantal aanmeldingen per week op het huidige niveau, komt er nog één lesauto bij en is er plaats voor nog een fulltime rijcoach. Een wachtlijst aanleggen of lestijden inkorten is geen optie. Ons groeiend aantal leerlingen genieten de volle aandacht en dat moet zo blijven. Dit is de basis van ons succes.

Stelling: De schaarste op de huizenmarkt is zo groot dat makelaars zelfstandige ondernemers links laten liggen.

Het moet toch niet zo moeilijk zijn te verhuizen naar een woning waar je in ieder geval alles op twee wielen veilig en droog kunt stallen? Blijkbaar wel. De schaarste op de woningmarkt is van dien aard dat het vinden van een geschikte locatie de grootste uitdaging wordt.

Het is gemakkelijker voor een makelaar als je met een werkgeversverklaring en een recente salarisstrook binnenstapt dan met jaarverslagen van een zelfstandig ondernemer. Die woning krijgt de makelaar toch wel verhuurd.

Het gaat de makelaars te goed als er schaarste is: zo valt de zelfstandige ondernemer tussen wal en schip. Ingrid die haar personeel van werkgeversverklaring en salarisstrook voorziet. Die werknemer van mij heeft eerder een woning dan ik.

Als ik een woning koop, is men wel bereid zestig A4'tjes met cijfertjes te bestuderen. Nee, ik wil huren. Straks groei ik weer uit mijn jas en dan zit ik met een koopwoning die te klein is in een misschien wel ingestorte koopmarkt.

Mijn oproep: Wie helpt mij aan een hoekwoning of twee onder een kap woning in de regio Helmond? Om aan te tonen dat ik goed ben voor mijn huurverplichtingen heb ik een accountant. Ik maak het niet moeilijker dan het is.

In het volgende nummer: Uurtarief zegt niets. Mijn werk is mijn verslaving waar iedereen beter van wordt.

Ingrid Lucassen Motor- en autorijschool leidt haar cursisten op tot defensieve, sociale, milieubewuste verkeersdeelnemers met aangepast en besluitvaardig rijgedrag, beschikkend over een ruime mate van verkeersinzicht.

Sint Agathaplein 15, Boekel info@ingridlucassenmotorenautorijschool.nl 06-48712472 / 0 492-771345 www.ingridlucassenmotorenautorijschool.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).