column

Haarkleur  100% Vegan

Haarkleur 100% Vegan

01-11-2019

Een volledig natuurlijke, botanische lijn om glans, kleur, reflexen of tonen aan het haar te geven. Een nieuwe innovatie op haarkleur gebied, bedacht en ontwikkeld om het groeiende verlangen naar meer natuur. De zorgvuldige selectie van kruiden en fruit die deze kleurlijn vormen komt voort uit een oude kleurcultuur en de traditionele inheemse geneeswijze.

Botanical Henna is: Volledig natuurlijk en biologisch afbreekbare haarkleur-lijn van kruiden en fruit PH neutraal Bevat GEEN alkalische substanties Geen conserveermiddelen Geen picramaat of chemische pigmenten Geen oxidanten Geen metaalzouten Iets voor jou? als je die groenere lifestyle kiest als je glans wil toevoegen aan je haarkleur als grijs haar niet 100% dekkend hoeft te zijn als je grijs haar natuurlijk wil camoufleren als gezondheid van hoofdhuid en haar belangrijk voor je zijn als je een mooie glanzende natuurlijke kleur wil hebben Kennismakingsactie Vermeld bij het maken van een afspraak “Bruist” en je krijgt 5,- korting ter kennismaking op de Botanical Henna kleur- behandeling.

Morfose Kappers is het professionele kapsalon voor hem en haar in Someren. Onze hairstylistes en topstylisten hebben kennis van (haar)zaken. Dat gaat niet vanzelf. Daarvoor volgen we de laatste trends, de juiste cursussen en leerzame workshops voor. Die kennis resulteert in jouw stijl, jouw sfeer en jouw kapsel en is dus onze kracht.

 

Verdonckstraat 1c, Someren 0493 - 495832 info@morfose.nl www.morfose.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).