bruisende zaken

Waxen was nog nooit zo ontspannend

Waxen was nog nooit zo ontspannend

01-12-2019

Nadat Shannon Nirvana 9 jaar als secretaresse werkte, besloot ze een sprong in het diepe te wagen en iets totaal nieuws te proberen. Ze begon een baan bij de marktleider als het op waxen aankomt en leerde, tijdens een intensieve opleiding, de fijne kneepjes van het vak. Shannon was altijd al ambitieus en besloot daarom om haar eigen salon te openen. Dat was het begin van Nirvana Beauty.

“Dat jij je op je gemak voelt tijdens de behandeling staat voor mij op nummer één.”

Voel je op je gemak

Iedereen voelt de eerste keer dat hij of zij naar een waxsalon gaat wel wat spanning. Shannon doet er alles aan om die spanning weg te nemen en te zorgen dat jij je op je gemak voelt. Bij Nirvana Beauty kun je echt jezelf zijn. Een afspraak bij de salon wordt zo een fijn momentje voor jezelf.

Specialist in brows

Niet alleen voor een waxbehandeling, maar ook voor perfecte wenkbrauwen kun je terecht bij Nirvana Beauty. Hiermee heeft Shannon zelfs een prijs gewonnen. Op het Benelux Brow Contest behaalde ze de derde plaats. Door middel van wenkbrauw henna- en browliftbehandelingen creëert Shannon de mooiste wenkbrauwen. En ze brengt deze kennis ook over op andere. Nirvana Beauty is namelijk een officieel opleidingspunt waar je diverse professionele trainingen kunt volgen.

Iedereen is welkom

Jong of oud, man of vrouw, iedereen is van harte welkom bij Nirvana Beauty. De deur van de salon staat open voor iedereen. Eenmaal binnen hangt er een fijne sfeer en Shannon legt haar hart in het werk. Zo ben jij zeker van een volledig glad resultaat en is de behandeling zo comfortabel mogelijk. Kom eens langs bij de salon en ervaar het zelf!

Ervaar zelf hoe fijn een waxbehandeling kan zijn

Nirvana Beauty Eigenaresse: Shannon Nirvana | Heistraat 4-B Helmond | 06-11125504 | info@nirvanabeauty.nl | www.nirvanabeauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).