Bruisende zaken

Zelfverdediging voor dames

Zelfverdediging voor dames

01-01-2020

Iedereen voelt zich weleens onveilig. Bijvoorbeeld als je 's avonds naar je auto loopt, of met de fiets naar huis gaat na een avondje stappen. Wij bij The Gym Asten hebben daarom een lespakket bedacht, alleen voor dames.

Het is een les zelfverdediging. Deze les bestaat uit een stukje mindset. Denk hierbij aan omgevingsbewust worden, het kunnen handelen als je iets overkomt, alert reageren en verdediging. Door de ruime ervaring van de trainers hebben we een makkelijk en behapbaar stukje verdediging in elkaar gezet. Denk hierbij aan stoten en trappen, klemmen en grepen.

Lijkt dit iets voor jou, meld je dan aan... Wil je in een vertrouwde en veilige omgeving met alleen maar dames jezelf weerbaarder maken. Wil je leren jezelf te kunnen verdedigen. Wil jij de mindset hebben om jezelf weerbaarder te maken (denk hierbij aan vecht- of bevriesgedrag). Je wordt er zelfverzekerder van. Kleine groep van maximaal 10 personen. Woensdag 20:00 t/m 21:00 uur. Boxing & Thaiboksen Wij bij The Gym Asten bieden Boxing & Thaiboksen lessen aan. Onze lessen bestaan uit combinaties, techniek, conditie, mindset en vooral fun! Wij leren mensen vanaf 15 jaar op een laagdrempelige manier kennis te maken met Boxing & Thaiboksen. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier naar onze lessen toe komt. Voor de gevorderden zijn er natuurlijk ook lessen en maken we daar een aangepast programma voor. Wij hebben goede en ervaren trainers die het belangrijk vinden om naar je wensen te kijken en daarmee aan de slag te gaan. Wij vinden het belangrijk dat er sportief en respectvol met elkaar omgegaan wordt.

Boxing maandag 20:00 t/m 21:00 uur Thaiboksen woensdag 19:00 t/m 20:00 uur

John-Willem Rooijakkers Industrielaan 11b Asten 06-29086292 www.thegymasten.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).