column

Wij presenteren ons nieuwe kleursysteem van onze vertrouwde kleurleverancier Artego

Wij presenteren ons nieuwe kleursysteem van onze vertrouwde kleurleverancier Artego

01-02-2020

 

Nieuw kleursysteem: Beauty Fusion

Deze kleuring voldoet aan de wensen en eisen van de toekomst. Het is een prachting kleursysteem die ons meerdere mogelijkheden geeft om prachtige diepe en glanzende kleuren te maken, om kleur te neutraliseren zoals we vaak met blonde kleuren willen zien en is natuurlijk grijsdekkend.

99% organic, chemicaliën als cocamide dea en mea zijn weggelaten evenals alcohol. Maar met 3x meer pigmenten!

Kom kennismaken met deze fantastische kleur en onze kleurkennis en inspiratie! Maak online je afspraak via www.morfose.nl voor een kleurbehandeling.

Neem deze advertentie mee bij je bezoek, of neem er een foto van die je ons kan tonen. Je krijgt hiermee in januari of februari € 5,- korting op je kleuring met de Beauty Fusion.

Let op: Alleen op vertoon van deze advertentie uit Bruist januari 2020 geldig.Niet geldig in combinatie met andere acties.

Morfose Kappers is het professionele kapsalon voor hem en haar in Someren. Onze hairstylistes en topstylisten hebben kennis van (haar)zaken. Dat gaat niet vanzelf. Daarvoor volgen we de laatste trends, de juiste cursussen en leerzame workshops voor. Die kennis resulteert in jouw stijl, jouw sfeer en jouw kapsel en is dus onze kracht.

 

Verdonckstraat 1c, Someren 0493 - 495832 info@morfose.nl www.morfose.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).