Column

Definitief ontharen

Definitief ontharen

01-03-2020

Ceulen Klinieken biedt u de definitieve en betaalbare oplossing voor laserontharing. Deze behandeling is snel en veilig voor zowel dames als heren. U kunt vertrouwen op de kennis en kunde van onze specialisten. De huidtherapeut behandelt u met laser, een krachtige lichtbron met maximale veiligheid. Uw haren worden veilig, effectief en pijnloos verwijderd. Door de revolutionaire Alexandrite-Yag lasertechnologie, kunnen alle huidtypes veilig onthaard worden, dus ook mensen met een donkere huid.

 

Hoe werkt het?

Bij Ceulen Klinieken wordt enkel het haarzakje behandeld met laserlicht. De lichtflits wordt omgezet in warmte en via het pigment in de haar doorgegeven naar de haarwortel. We richten de laserstraal op de huid en dankzij selectieve verhitting schakelen we het haarzakje uit, zonder de huidstructuur te beschadigen. De haren die dan in de actieve groeifase zijn, komen niet meer terug. Bij Ceulen Klinieken kunt u terecht voor het verwijderen van ongewenste haren op uw gezicht, benen, armen, bikinilijn, oksels, buik of rug.

Is de behandeling veilig?

De behandeling is uiterst veilig, daarbij hebben al onze apparaten het veiligheidskeurmerk; CE en FDA.
 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Haargroei verschilt van persoon tot persoon en is afhankelijk van leeftijd, gewicht, stofwisseling, hormonen, medicatie en etnische achtergrond. Gemiddeld zijn zes tot acht behandelingen nodig met een tussenpauze van enkele weken tussen elke sessie om verminderde haargroei te bereiken.

Het resultaat?

Een langdurige ontharing die na verscheidene behandelingen definitief kan zijn.

Ceulen Klinieken is ontstaan vanuit de overtuiging dat sommige routinematige behandelingen efficiënter kunnen worden gedaan in een gespecialiseerd, zelfstandig behandelcentrum dan in een ziekenhuis.

Door korte communicatielijnen en efficiënte behandeltrajecten heeft Ceulen Klinieken geen wachtlijsten en houden we de kosten laag. Dit ziet u terug in de tarieven.

Bij de dermatologen van Ceulen Klinieken kunt u terecht voor de behandeling van spataderen, aambeien, huidkanker, moedervlekken en alledaagse huidproblemen.

De huidtherapeuten van Ceulen Klinieken zijn gespecialiseerd in de medische behandeling van acne en oedeem. Tevens kunt u terecht bij de huidtherapeuten voor laserontharing, huidverbetering met chemische peeling en voor laserbehandeling van o.a. ontsierende bloedvaatjes en pigment.

In het Cosmetisch centrum bieden onze specialisten cosmetische behandelingen aan zoals ooglidcorrectie, miraDry behandeling tegen overmatig zweten en anti-rimpelbehandelingen met injectables.

www.ceulenklinieken.nl

 

Debby Jentjens, huidtherapeut

Stationsstraat 1, Helmond 085 - 043 24 54

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).