Bruisende zaken

De beste cafetaria van Asten en omstreken

De beste cafetaria van Asten en omstreken

01-03-2020

Wat is er nu lekkerder dan frietjes op zijn tijd, een heerlijke snack of een wat gezondere salade? En waar haal je die dan? Uiteraard bij Cafetaria De Klaproos in Asten!

“Kom eens langs en geniet!”

Uitgebreid menu “In de twintig jaar dat wij hier nu eigenaar zijn, is er best wel wat veranderd”, vertelt Hans van de Meulenhof. “Had je vroeger als cafetaria eigenlijk genoeg aan alleen friet en snacks in je assortiment, in de loop der jaren hebben onze klanten steeds meer behoefte gekregen aan uitbreiding van het assortiment en daar spelen wij uiteraard op in. Natuurlijk verkopen we ook nog gewoon dat patatje, maar daarnaast kun je bij ons ook terecht voor schotels, complete menu’s, (soft)ijs, belegde broodjes, soepen, gezonde salades en meer.” Waar voor je geld “Wat ons dan tot de beste cafetaria van Asten en omstreken maakt? De kwaliteit die we leveren. De friet is hier altijd vers, klanten worden snel en zeer vriendelijk geholpen, de service is top en we zijn niet flauw met onze porties. Bij De Klaproos krijg je dus echt waar voor je geld en dat al jarenlang.” Gemak dient de mens Wie zin heeft in iets lekkers moet dus bij De Klaproos zijn! “Om het onze klanten nog makkelijker te maken, kan er tegenwoordig ook online worden besteld, via onze website of via onze eigen app. Gemak dient de mens: geef online je bestelling door en reken, als je dat wilt, meteen af via iDeal of gewoon bij het afhalen.” “Wil je je frietje of wat je dan ook besteld hebt toch liever hier opeten, we hebben zelfs een groot en gezellig terras waar je heerlijk kunt genieten van al dat lekkers.” Tot snel bij De Klaproos!

Eigenaar: Hans van de Meulenhof | Floraplein 15, Asten | 0493-692894 | www.cafetariadeklaproos.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).