column

Altijd verzorgd voor de dag komen?

Altijd verzorgd voor de dag komen?

01-03-2020

Dát is wat de permanente make-up voor u kan betekenen!

Wenkbrauwen

De wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor een gelaat, zij zijn de kapstok van het gezicht. Goed gevormde wenkbrauwen ondersteunen de vorm van uw gelaat en geven u een verzorgde uitstraling. De ogen krijgen een mooie “open” blik, lijken gelift en u lijkt 5 à 7 jaar jonger!

Opvullen van wenkbrauwen d.m.v. haartjestechniek

U heeft nog duidelijk aanwezige wenkbrauwen, maar de vorm zou geaccentueerd mogen worden, er ontbreken enkele haartjes. Door middel van de haartjestechniek worden
- niet van echt te onderscheiden
- haartjes in de huid aangebracht. Uw wenkbrauwen ogen weer vol en de vorm is perfect geaccentueerd. Heel natuurlijk!

Wenkbrauwen in 3D techniek

U heeft (nagenoeg) geen wenkbrauwen meer en u wilt weer volledige wenkbrauwen? Dit kan door middel van de haartjes techniek in combinatie met een schaduwtechniek. Het resultaat oogt zeer natuurlijk en is daardoor ook geschikt voor een alopecia patiënt of na een chemokuur.

Interesse in een deze behandeling? Kijk dan eens op www.beautysalonsandra.nl en plan direct je afspraak in!

Beautysalon Sandra beperkt zich niet alleen tot het mooier maken van de huid door middel van behandelingen en verzorging. Ik bied u een lifestyle concept voor huidverbetering, huidverjonging, gezondheidsbevordering en afslanken.

Zo kan ik u optimaal van dienst zijn.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Sandra.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).