bruisende zaken

Laat je verwennen

Laat je verwennen

01-06-2020

Wie vindt het nu niet fijn om eens heerlijk verwend te worden? Dat is dan ook precies wat schoonheidsspecialiste Sandra van de Mortel haar klanten biedt in haar nieuwe beautysalon.

Kom ontspannen bij Beautysalon Sandra

 

Salon aan huis

Een nieuwe salon weliswaar, maar zeker geen nieuw gezicht. “Ik heb al dertien jaar mijn eigen schoonheidssalon”, vertelt Sandra enthousiast. “Onlangs ben ik echter met mijn salon verhuisd naar een nieuwe locatie. Ik heb nu een compleet nieuwe salon aan huis, van alle gemakken voorzien. Echt een superfijne plek!”

Behandelingen

En ook op de nieuwe locatie is iedereen weer van harte welkom voor een breed scala aan behandelingen. “Een compleet overzicht hiervan is te vinden op mijn website, maar ik focus mij voornamelijk op huidverbeterende behandelingen, permanente make-up en permanent ontharen via IPL.” Voor wat voor behandeling je ook bij Sandra aanklopt, je kunt er altijd van uitgaan dat je waar krijgt voor je geld. “Ik werk super secuur, met kwaliteitsproducten en dat voor een hele eerlijke prijs. Sowieso staat eerlijkheid bij mij voorop. Ik geef mijn klanten altijd een eerlijk advies over de resultaten die behaald kunnen worden en wat ze van een behandeling mogen verwachten. Dat schept meteen een vertrouwensband waardoor mensen zich snel op hun gemak voelen in mijn salon en heerlijk kunnen ontspannen, hoor ik vaak terug.”

Genieten

Sandra vindt het belangrijk dat haar klanten genieten, maar ook zelf geniet ze nog elke dag van haar werk. “Ik vind het geweldig om mensen blij te kunnen maken. Als ze blij met het resultaat van een behandeling de deur weer uitlopen, is dat voor mij de grootste beloning die er is. En eigen baas zijn is natuurlijk ook heerlijk, helemaal nu ik een gloednieuwe salon aan huis heb...”

 

Eigenaar: Sandra van de Mortel | Albert van Cuijckstraat 4, Asten | 06 470 923 74 | www.beautysalonsandra.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).