Adverteren werkt!

column

The Wax Academy

The Wax Academy

01-06-2020

Altijd al een salon willen starten maar geen idee waar je moet beginnen? Volg één van onze trainingen! Alle trainingen zijn ontwikkeld door Shannon Nirvana zelf! Ze heeft met veel passie al haar kennis over de beautybranche in onze trainingen verwerkt.

Check de website voor meer informatie en AANMELDEN!

 

Brow Professional

Deze training is speciaal ontwikkeld voor de onervaren maar gedreven starter. Tijdens deze 2 daagse training zullen de volgende onderdelen aan bod komen: Theorie Shapes Huidtype Design/mapping Soft tint Imperium Henna Brows

Imperium Henna Brows

Deze training is voor de ervaren wenkbrauwspecialist. Je hebt dus al kennis over waxing of threading en hebt ervaring in browshaping. Tijdens deze training gaan we alleen in op Henna Brows: Theorie Shapen Mapping Henna design Ombre Brows Contra-indicaties

Masterclass BROWS*

Heb jij je certificaten al behaald maar ben je nog onzeker over je resultaten? Volg dan nu onze masterclass. Tijdens deze masterclass, komen al jouw onzekerheden aan bod. Omdat niet iedereen tegen dezelfde dingen aanloopt, is deze training geheel op maat.

*Bewijs van certificering vereist! Min. 1 jaar ervaring in browstyling.

Full Body Waxing

Heb jij een fascinatie voor ontharing door waxing? Dan is deze training voor jou! Leer de allernieuwste technieken en werk met de beste producten. Je leert o.a. de spateltechniek, werken met soft én hardwax van onze Waxqueen Shannon Met deze technieken kun je het gehele lichaam ontharen. Na het succesvol afronden van de cursus, ontvang je een officieel Nirvana Beauty certificaat.

Brazilian Waxing

Heb je al ervaring met ontharing en wil je je specialiseren in brazilian waxing? Leer het van onze Waxqueen. Je leert de nieuwste spateltechnieken, diverse varianten van de brazilian wax en het verwijderen/verzorgen van ingegroeide haren (vajacial).

 

Nirvana Beauty Heistraat 4-B Helmond | 06-11125504 info@nirvanabeauty.nl | www.nirvanabeauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).