Adverteren werkt!

column

Ingrid Lucassen Motor- en autorijschool is Ingrid Lucassen Rijopleidingen geworden

Ingrid Lucassen Motor- en autorijschool is Ingrid Lucassen Rijopleidingen geworden

01-06-2020

omdat er inmiddels zoveel meer gebeurt dan alleen motorrijles en autorijles geven.

 

Door de behoefte bij meerdere rijscholen in de regio aan gepassioneerde rijcoaches, is het idee ontstaan zelf een beroepsopleiding te starten. Dit soort opleidingsinstituten zijn er al en zouden volledig in de behoefte kunnen voorzien. Een plausibel antwoord op waarom dan toch rijscholen maar steeds achter het net vissen bij het vinden van geschikt personeel, is er niet. En als er wel een plausibel antwoord zou zijn op bovenstaande vraag, is de behoefte nog steeds niet ingevuld, ook mijn eigen behoefte niet.

Zelf een opleidingsinstituut starten:

Onderscheidend in de lokale behoefte voorzien is mij overtuigen dat dit beroep echt je passie is. Weet waar je aan begint; stagebegeleiding in het eigen opleidingsinstituut; de lat hoger leggen dan de einddoelen door IBKI getoetst, immers met de lessen van de toekomstige rijcoaches moeten leerlingen het de rest van hun leven doen; beperken tot datgene waar je een kei in bent. Dat is opleiden tot rijcoach categorie B en categorie A; Ingrid heeft veel meer dan toereikend de onderwijskundige achtergrond.

Die mooie stoute schoenen passen mij als gegoten. Dat weet ik gewoon.

Ingrid Lucassen Rijopleidingen leidt haar cursisten op tot defensieve, sociale en milieubewuste verkeersdeelnemers met aangepast en besluitvaardig rijgedrag, beschikkend over een ruime mate van verkeersinzicht.

Stelling: een gezonde verslaving is beter dan helemaal geen verslaving.

 

Sint Agathaplein 15, Boekel info@ingridlucassenrijopleidingen.nl 06-48712472 / 0 492-771345 www.ingridlucassenrijopleidingen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).