Adverteren werkt!

bruisende zaken

Sanne Crijns: Lekker en koolhydraatarm koken

Sanne Crijns: Lekker en koolhydraatarm koken

01-07-2020

Dat kan met PowerSlim

Waarom heb je gekozen voor PowerSlim?

Mijn hele leven kamp ik met overgewicht. Meerdere keren ben ik gewicht verloren door op dieet te gaan, maar dit zat er altijd net zo snel weer aan. Het lukte me maar niet om op eigen kracht mijn eetpatroon en levensstijl aan te passen. Ik was er helemaal klaar mee! Dit keer wilde ik het anders aanpakken! Een kennis vertelde mij over het PowerSlim-programma, dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een coach. Misschien was dat wel wat ik nodig had, een coach die me het juiste zetje kon geven.

Ik ben direct op zoek gegaan naar een coach bij mij in de buurt en heb een afspraak gemaakt.

Na het intakegesprek ben ik de volgende dag meteen begonnen met het PowerSlim programma.

Wat vond je van de PowerSlim producten?

Ik ben gek op zoetigheid en vond het dan ook heel fijn dat er genoeg verantwoorde zoete tussendoortjes waren, zoals koeken en wafeltjes. Zo kon ik me toch aan een koolhydraatarm eetpatroon houden, maar ondertussen gewoon blijven genieten van iets lekkers! Samen met mijn coach hebben we lekkere recepten samengesteld voor het diner.

Hoe bleef je gemotiveerd?

Iedere week zag ik het getal op de weegschaal dalen! Dat gaf mij de motivatie om door te gaan. Als ik mijn doel zou behalen, zou dat echt een mijlpaal voor me zijn. Dat was me al jaren niet gelukt. Maar nu lukte het wel! Het ging zelfs zo goed, dat ik na het behalen van mijn doel door ben gegaan. Het ging immers zo goed!

Wat heb je geleerd van het PowerSlim programma?

Ik heb veel geleerd over voeding en weet nu dat ik best een keer iets lekkers mag eten, maar met mate. Ik kies nu veel bewuster wanneer ik mezelf dit toelaat. En stel mezelf de vraag of ik het echt heel erg lekker vind of dat ik er gewoon zin in heb. Dit PowerSlim avontuur heeft me bewuster gemaakt wat ik mag en kan eten en hoe ik toch kan genieten. Ik weet hoe hiermee om moet gaan en heb ik verantwoorde alternatieven, en dat gaat prima!”

Wat wil jij bereiken? Neem contact op met Steffie Keukens en kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

Steffie Keukens is diëtist, PowerSlim coach en emotie-eten de baas specialist. In haar diëtistenpraktijk in Deurne begeleidt ze met name cliënten die graag van hun overtollige kilo’s af willen, waarbij eten weer genieten wordt in plaats van een constante strijd.

Eigenaar: Steffie Keukens BodySize Diëtistenpraktijk Heuvelstraat 16, Deurne 06-28898024 www.body-size.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).