Adverteren werkt!

bruisende zaken

Word een topstylist

Word een topstylist

01-08-2020

Les krijgen van een Nederlands kampioen? Het klinkt als een droom, maar het kan werkelijkheid worden. Kim van Grinsven heeft als kapster, lash styliste en nagelstyliste meerdere prijzen in de wacht gesleept en staat bij Beauty Education klaar om haar passie over te brengen op jou.

“Het is geweldig om mensen de mooiste versie van zichzelf te laten worden.”

 

Een nieuwe uitdaging

Kim vond haar geluk 14 jaar geleden in het kappersvak. Ze opende vol liefde en passie een eigen kapsalon. Om deze salon uit te breiden volgde ze ook een opleiding tot lash styliste en nagelstyliste. Dit vormde het succes achter Kim’s Salon. Beauty Education is een nieuwe uitdaging voor Kim, waar ze alle tips en tricks aan jou wilt overbrengen, zodat ook jij je passie achterna kunt gaan.

Alles wat je nodig hebt

Daarom verwelkomt Kim je graag bij haar opleidingsinstituut. Hier wordt vol enthousiasme gestreefd naar de perfecte lesmethodes. Om dit te bewerkstellen volgde ze een opleiding in Denemarken om vervolgens les te geven in een nieuwe salon. Hier heeft Kim alle ruimte, benodigdheden en producten om jou goed op te leiden. Een voorbeeld hierbij zijn de nagelproducten van CND. Dit merk is marktleider in innovatieve producten om jouw opleiding een stuk prettiger te maken.

Een opleiding bij Beauty Education levert je veel op. Zo kan je met de geleerde vaardigheden aan de slag in het werkveld als kapper, lash stylist en/of nagelstylist, maar ook make-up. Het levert je zelfs een certificaat of diploma op. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact op met Kim. Wie weet ga jij dan binnen enige tijd door het leven als topstylist!

 

Wacht niet langer en bel nu!

Beauty Education Deel 7, Gemert | 06-28555617 | Info@beautyeducation.nl | www.beautyeducation.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).