Adverteren werkt!

bruisende zaken

Dé haarspecialist

Dé haarspecialist

01-10-2020

Vraag aan Saskia Vogels, eigenaresse van HAAR door Saskia, wat ze precies doet en er verschijnt een lach op haar gezicht. “Te veel om op te noemen en dat is precies wat het voor mij zo leuk maakt.” Constante factor in alles wat ze doet: haar klanten met een goed gevoel en een mooie haardos weer naar huis laten gaan.

“Ik ben al mijn hele werkende leven actief in het kappersvak”, vertelt Saskia enthousiast. “En nog steeds ontvang ik met heel veel passie jong en oud, man en vrouw bij mij in mijn moderne salon. Daarnaast heb ik mij in al die jaren op heel wat vlakken weten te specialiseren waardoor HAAR door Saskia veel meer is dan ‘zomaar een kapsalon’.”

Specialisaties

Zo zijn ze bij HAAR door Saskia onder andere gespecialiseerd in het knippen van krullen met speciale krulkniptechnieken (curlsys en devacut), in haarverlenging en in PPD-vrije kleuring. “Verder vind je bij ons op de eerste verdieping onze haarwerkstudio waar mensen in alle privacy terechtkunnen voor haarstukjes, haardelen en pruiken, zowel confectie als maatwerk. Hier verzorgen wij ook permanente make-up en scalp/hoofdhuidpigmentaties waarmee we via een nieuwe, innovatieve tatoeagetechniek haarstoppels op de hoofdhuid creëren om kaal/dunner wordende stukken te verhullen.” Vergeten we dan nog een specialisatie? Jazeker! Als dermaconsulente houdt Saskia zich ook nog bezig met de aanpak van haarproblemen zoals alopecia, haaruitval, dunner wordend haar, afwijkende haargroei en vormen van vergroeiingen in het haar. Daarnaast beheerst Saskia een behandelmethode om de gevolgen van huidproblemen, zoals psoriasis en soborroïs eczeem, te verminderen en draaglijker te maken.

Up-to-date

Een flink aantal specialisaties onder één dak dus. “Dit vraagt voor mijn team en mij dan ook regelmatig de nodige bijscholing. Maar dat doen we met liefde, zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken en ontwikkelingen. En van de laatste trends. Want wat voor coupe je ook wilt, van supertrendy tot wat klassieker, bij ons ben je aan het juiste adres!”

Eigenaar: Saskia Vogels | Oostende 18, Helmond | 0492-524859 | www.haardoorsaskia.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).