bruisende zaken

Een gezond eetpatroon binnen handbereik!

Een gezond eetpatroon binnen handbereik!

01-11-2020

Ben je niet tevreden met je huidige eetpatroon? Wil je graag gewicht verliezen maar weet je niet waar je moet beginnen? Healthy & bewegingscoach Dunja begeleidt mensen al jaren in het bereiken van een gezonde levensstijl. Ga samen met haar de uitdaging aan en bereik je streefgewicht!

“Behaal jouw streefgewicht met Just Healthy!”

Dunja komt uit de sportbranche en werkt al jaren als gecertificeerde healthy & bewegingscoach. Met haar eigen praktijk combineert ze haar ruime ervaring, enthousiasme en persoonlijke aanpak om mensen nog beter te kunnen helpen: “Mijn passie is om mensen een andere kijk te geven op hoe ze met voeding omgaan. Mensen voelen zich fitter, zien zichzelf weer graag in de spiegel en raken enthousiast over gezond eten. Daar doe ik het voor!”

Afslankconcept

“Just Healthy is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een gezondere levensstijl. Ik werk met het Lignavita programma waarbij eiwitrijke, koolhydraatarme voeding en persoonlijke coaching voorop staan. Je eet lekkere en volledige maaltijden, maar dan gezond! “Ik begeleid je gratis door je traject heen naar je streefgewicht èn zelfs nog een jaar lang daarna gratis, zodat je een gezond gewicht behoudt.”

Kortingsactie

Bij ieder traject krijg je wekelijks gratis uitgebreide lichaamsmetingen, coaching en advies. Wanneer je in oktober of november bij Just Healthy start, mag je gratis een product naar keuze uitzoeken! Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende intake aan en start met jouw traject.

Gratis product naar keuze bij een startpakket

Just Healthy | Brand 16, Helmond | info@justhealthyinc.nl | 06 46821292 | www.justhealthyinc.nl |

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24