bruisende zaken

‘Wij ondernemen beiden op  onze eigen wijze manier’

‘Wij ondernemen beiden op onze eigen wijze manier’

01-01-2021

Jarenlang heb ik me afgevraagd wie ik ben. Met de oudste in mijn buik kwam ik erachter dat ik letterlijk en figuurlijk aan het groeien was. Ik had behoefte aan heel veel info over persoonlijke ontwikkeling en natuurlijke geneeswijzen.

Bel voor meer info of een afspraak 0615436070

Mijn dochters werden geboren en enkele jaren daarna voelde het alsof ík opnieuw geboren werd.

Na vele persoonlijke (paranormale) ervaringen, opleidingen en andere leermomenten heeft dit geleid tot wat ik nu ben en mag doen. Ik heb het vermogen ontwikkeld om anderen te helpen, wat nog altijd geweldig en dankbaar is om te doen.

Regelmatig hoor ik dat ik laagdrempelig ben. Dat mensen me toegankelijk vinden. Het fijn vinden dat ik ook eens een traantje wegpink als ze hun verhaal aan mij vertellen. Ze voelen de verbinding. Of ze nu komen voor een ontspannende aromamassage of een gespreksconsult. Ook readings zijn bij mij heel natuurlijk en open. Ik probeer mensen altijd op hun gemak te stellen.

Mijn eigen praktijk ‘Natuurlijk Karin’ (sinds 01-01-2008) is mijn passie, evenals mijn vrijwilligerswerk als gastvrouw bij Hospice De Populier in Bakel. Dit laatste doe ik sinds april 2015 met veel liefde en warmte. Ik hoop zo een mooie bijdrage te leveren in de laatste levensfase van de mens. Uiteraard is dit heel goed te combineren met ‘Natuurlijk Karin’. Zowel mijn klanten als de gasten van het hospice hebben profijt van mijn ervaringen, kennis en leermomenten...

Hopelijk mag ik je in de toekomst in mijn praktijk ontmoeten!

06-15436070 natuurlijkkarin@hotmail.com www.natuurlijkkarin.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt