bruisende zaken

‘Wij ondernemen beiden op  onze eigen wijze manier’

‘Wij ondernemen beiden op onze eigen wijze manier’

01-01-2021

Mijn naam is Maartje van Tilburg, ik ben 22 jaar en woon in Asten. Op 1 juli 2020 heb ik Be Precious opgericht. Het idee om Be Precious te beginnen is ontstaan toen ik met een vriendin ging reizen door Nieuw-Zeeland.

Koop je cadeautjes en sieraden op www.bepreciousnl.nl

Tijdens deze reis zijn we elke sieradenwinkel die we tegen kwamen ingelopen en heb ik honderden foto’s gemaakt van sieraden als inspiratie. Ook kwam ik op het idee om niet alleen sieraden, maar ook andere producten te gaan verkopen. Zo probeer ik een bredere doelgroep te bereiken.

Helaas moesten we onze reis vroegtijdig beëindigen door de komst van het coronavirus. Maar als dit niet was gebeurd, was Be Precious er nog niet geweest. Over deze mooie ervaring ga ik via Be Precious binnenkort een blog beginnen. Op deze manier kan ik mijn verhalen en foto’s met iedereen delen die daar behoefte aan heeft. Naast de reisverhalen wil ik ook andere dingen behandelen in de blogs, zoals tips m.b.t. edelstenen, meer informatie over de sieraden, voorproefjes van toekomstige artikelen, etc.

Be Precious is een bedrijf dat zich richt op cadeautjes voor speciale gelegenheden. Denk daarbij aan verjaardag, geslaagd zijn, geboorte, maar ook als iemand een steuntje in de rug nodig heeft. Kortom, voor vrijwel elke gelegenheid is er een speciaal cadeau dat je kunt geven.

De naam Be Precious is letterlijk vertaald “ben kostbaar, dierbaar, mooi en zeldzaam”. Het is belangrijk dat iemand zich zo ook voelt. Daarom is het gebaar misschien nog wel belangrijker dan het cadeau zelf.

De producten die je kunt verwachten zijn onder anderen sieraden met edelstenen, sleutelhangers, ansichtkaarten en geluks-poppetjes. In de loop van de tijd zal dit uitgebreid worden.

In de toekomst wil ik de ansichtkaarten nog uitbreiden met andere varianten. Ook wil ik nog meer stationary uitbrengen. Dit wil ik allemaal op de een of andere manier linken aan de edelstenen. Deze zijn immers het begin en het hart van Be Precious.

www.bepreciousnl.nl info@bepreciousnl.nl Be Precious NL bepreciousnl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24