columns

Haaruitval: Mooi groeit  op een gezonde hoofdhuid

Haaruitval: Mooi groeit op een gezonde hoofdhuid

01-01-2021

We besteden allemaal veel aandacht aan ons uiterlijk. We gaan naar de schoonheidsspecialiste, we verzorgen onze haren, maar wat doen we aan de hoofdhuid, het gedeelte daar waar de haarwortel groeit? In de hoofdhuid wordt het haar gevoed en vindt doorbloeding plaats.

Wij, het team van Haar door Saskia, zijn opgeleid om de klant hier mee te helpen. Heb jij last van haaruitval, schilfers, jeuk, of wat dan ook? Wij kunnen je daarbij helpen of het de klachten aan een eczeem of psoriasis verlichten.

Iedereen zou de hoofdhuid op zijn tijd moeten verzorgen om problemen te voorkomen. Het ouder worden van de huid geldt ook voor de hoofdhuid: de huid verhardt, het haarzakje krimpt waardoor de wortel minder ruimte krijgt, met fijner en futloos haar tot gevolg. Door transpiratie op de hoofdhuid tast de haarwortel aan en valt het haar uit. Verschillende oorzaken van binnenuit, zoals frontale fibrose, lichen planus of eczeem psoriasis. Door dit goed te ondersteunen of de hoofdhuid schoon te houden kun je de uitval vertragen of stoppen. Hormonale uitval vraagt om een intensieve en constante behandeling. Soms weet je de oorzaak niet en is het toch verstandig je hoofdhuid te behandelen.

Stress is een grote boosdoener van haaruitval. Medicatie of operatie. Meer dan vijf kilo afvallen geeft haaruitval.

Het is altijd belangrijk de onderliggende kwaal op te lossen en de juiste verzorging voor je hoofdhuid toe te passen.

Chemie zoals haarverf kan op den duur de hoofdhuid belasten en irriteren. Het kan zich opbouwen naar een ppd-allergie, dit kan haaruitval, jeuk, schilfers, zwellingen enzovoorts geven. Ook hierin zijn wij gespecialiseerd. Wij gaan uw hoofdhuid verzorgen en met een natuurlijke haarkleur kleuren. Dit is geen volle gedekte, maar een lichtere transparante, plantaardige of een hele milde kleuring als u meer dekking wenst.

Kies voor de juiste verzorgingsproducten en verwen uzelf af en toe eens met een hoofdhuidmassage. Dit verbetert de doorbloeding van de huid, wat de haarzakjes ten goede komt. Dit kunt u eenvoudig zelf doen, maar u kunt er ook voor kiezen om in de salon een wellnessbehandeling voor de hoofdhuid te laten doen.

Oostende 18, Helmond 0492-524859 www.haardoorsaskia.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt