Adverteren werkt!

column

Wij hebben kennis van haarzaken

Wij hebben kennis van haarzaken

01-03-2021

Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat wij specialist zijn in haarkleuren. Verschillende keren per jaar laten wij ons uitgebreid opleiden om ons de allernieuwste kleuren en kleur-technieken eigen te maken.

Maak kennis met onze inspiratie en kleurkennis! Maak online je afspraak via www.morfose.nl voor een kleurbehandeling.

Voor onze kleuringen hebben wij gekozen voor een ‘ammonia-arm’ product (Artego) waar we prachtige kleuren mee kunnen maken. Ook is een speedcolor mogelijk; een snelle kleuring voor mensen met een krappe agenda. Onze kappers en topstylistes staan in onze ruim opgezette, moderne salon elke dag weer voor de leuke uitdaging om jou met een mooi kapsel en een mooie kleur de deur uit te laten gaan!

Morfose Kappers is de professionele kapsalon voor hem en haar in Someren. Onze hairstylistes en topstylisten hebben kennis van (haar)zaken. Dat gaat niet vanzelf. Daarvoor volgen we de laatste trends, de juiste cursussen en leerzame workshop. Die kennis resulteert in jouw stijl, jouw sfeer en jouw kapsel en is dus onze kracht.

Verdonckstraat 1c, Someren 0493 - 495832 info@morfose.nl www.morfose.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).