Adverteren werkt!

bruisende zaken

Voor een complete smaakbeleving

Voor een complete smaakbeleving

01-04-2021

Wie langs Pasta e Più in Asten loopt, kan niet anders dan verlekkerd naar binnen kijken. Al de (met name) mediterrane heerlijkheden zorgen ervoor dat het water je instant in de mond loopt. We spraken met de trotse eigenaresse Aniek Krimpenfort.

 

“Pasta e Più is al negen jaar een begrip in Asten”, vertelt Aniek. “Het was altijd al dé specialist op het gebied van Italiaanse delicatessen voor de wijde omgeving. Sinds ik de zaak twee jaar geleden heb overgenomen is het assortiment alleen maar verder uitgebreid.” Zo ligt sindsdien de nadruk meer op versspecialiteiten, zoals huisgemaakte maaltijden, belegde broodjes en een mooi assortiment aan verse Hollandse én buitenlandse kazen. “Stuk voor stuk producten om echt van te genieten.”

Assortiment

Klanten komen vanuit de wijde omgeving speciaal naar Pasta e Più en bestellingen via de webshop worden gedaan vanuit het hele land. “Ons assortiment is dan ook zeer uitgebreid. Mensen komen daar speciaal voor terug, net als voor onze goede service. We doen er alles aan om al onze klanten met een lach op hun gezicht weer naar huis te laten gaan.” En met kwaliteitsproducten welteverstaan. Zo ben je bij Pasta e Più onder andere aan het juiste adres voor antipasti, vleeswaren, olijfolie, pasta’s, tapenades, wijnen, zoetwaren en versgebrande nootjes. “En dan verkopen we dus ook nog die eerder genoemde verse maaltijden, mooie non-food items én cadeaupakketten. We hebben altijd wat standaardpakketten klaarstaan, maar een pakket op maat samen laten stellen kan altijd. Zeker ook voor de naderende feestdagen.”

Catering

Ook voor catering ben je bij Pasta e Più trouwens aan het juiste adres. “We stellen bijvoorbeeld borrelplankjes samen, verzorgen amusehapjes om je gasten echt mee te verwennen en zelfs een compleet diner aan huis behoort tot de mogelijkheden. Informeer dus gewoon eens naar de mogelijkheden, we helpen je graag!”

 

Eigenaar: Aniek Krimpenfort | Markt 10 J, Asten 0493-693238 | www.pastaepiu.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).