Adverteren werkt!

bruisende zaken

 Binnen ieder budget  een keuken op maat

Binnen ieder budget een keuken op maat

01-05-2021

Gemotiveerd om het vooral anders te doen, zag Nuva Keukens in 1977 het levenslicht in Someren. Wat ooit begon als kleine zelfstandige onderneming, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een keukenspeciaalzaak met vijf vestigingen in Brabant en Limburg. “We zijn een echte allemansvriend”, vertelt Paul, vestigingsmanager in Someren. “We kunnen voor ieder budget een keuken realiseren.”

We gaan voor het perfecte plaatje!

 

“De keuze in kleuren en stijlen is tegenwoordig enorm”, vervolgt Jos. “Als je bij ons binnenkomt, laten we je dan ook eerst op je gemak een rondje lopen door de showroom. Zo krijg je een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. Vervolgens gaan we met je om de tafel om je wensen uit te werken in een persoonlijk ontwerp. Een keuken koop je niet iedere dag. Het is een behoorlijke investering, dus we nemen alle tijd om jouw droomkeuken te creëren. Je moet er toch heel wat jaren plezier aan kunnen beleven.”

De trends

Wat zijn de huidige trends? “Wit blijft natuurlijk altijd, maar je ziet dat er steeds vaker gekozen wordt voor donkere kleuren, evenals aardetinten en houtkleur. De keuken is tegenwoordig feitelijk een verlengstuk van je huiskamer; het is één geheel, dus daar wil je dezelfde sfeer realiseren. Qua apparatuur is koken op inductie populair, bij voorkeur met ingebouwde afzuiging zodat een afzuigkap niet meer nodig is.”

Kwaliteit én service

Nuva Keukens werkt alleen samen met (veelal Duitse) leveranciers waarvan ze zeker weten dat ze goede kwaliteit leveren. “De keukens worden bovendien geleverd en gemonteerd in eigen beheer. Daarnaast vinden we een goede nazorg heel belangrijk. Het houdt wat ons betreft niet op nadat je de keuken hebt gekocht. Ook als er daarna nog iets is, staan we voor je klaar.”

 

Ben je op zoek naar inspiratie? Bezoek onze inspirerende keukenshowrooms in Bergeijk | Deurne | Heerlen | Someren | Tilburg

Stationsstraat 67, Deurne | 0493 - 44 11 11 Boerenkamplaan 143, Someren-Eind | 0493 - 44 11 11 | www.nuvakeukens.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).