Adverteren werkt!

bruisende zaken

'De mensen maken het bijzonder'

'De mensen maken het bijzonder'

01-06-2021

Op zoek naar een locatie in Asten om heerlijk te lunchen of gewoon even wat te drinken? Loop dan zeker eens binnen bij Brownies&downieS aan het Koningsplein. “Niet alleen onze broodjes zijn bijzonder, ook onze mensen”, vertelt eigenaresse Anke Joosten trots.

Bestel onze brownies nu ook online!

 

Voor wie het concept van Brownies&downieS (nog) niet kent: “Ik omschrijf ons altijd als lunchcafé waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken”, begint Anke haar enthousiaste verhaal. “In feite is het voor hen een vorm van dagbesteding, maar ze zien het echt als hun werk en dat maakt mijn team trots en gemotiveerd.”

Puur

Of je het concept van deze franchiseformule nu wel of niet kent, iedereen is welkom bij Brownies&downieS. “Ik wil onze gasten graag laten zien dat iedereen zijn kwaliteiten heeft. Dat bij ons een andere doelgroep werkt dan bij de meeste andere horecagelegenheden heeft totaal geen invloed op wat je van ons mag verwachten. Wat wij serveren is bijzonder en door ons team zelf elke dag weer vers bereid met de beste ingrediënten. Brownies&downieS staat namelijk voor puur; puur in al haar facetten. Pure mensen, pure producten.”

Lunchen en meer

“Ik ga elke dag weer met heel veel plezier naar mijn werk”, vertelt Anke met een glimlach op haar gezicht. “Geen dag is hetzelfde en dat komt voor het grootste deel door het team. Zij maken elke dag bijzonder en dat ervaren ook onze gasten. In de twee jaar dat ik deze zaak nu run, hebben we al een trouwe vaste gastenkring opgebouwd en elke keer weten ook weer nieuwe mensen ons te vinden. Voor een heerlijke lunch, een vers gezet kopje koffie of een lekker gebakje. Daarnaast verzorgen wij ook nog lunches op locatie en kun je bij ons in de zaak je feest vieren. Er is zo veel meer mogelijk dan je in eerste instantie misschien denkt…”

 

Bedrijf: Brownies&downieS Asten | Eigenaar: Anke Joosten Koningsplein 6, Asten | www.browniesanddownies.nl | 0493-724900

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).