Adverteren werkt!

BRUISENDE COLUMN

Eindelijk! Wij hebben zin in de sportzomer!

Eindelijk! Wij hebben zin in de sportzomer!

01-07-2021

Nadat vorig jaar bijna alles werd afgelast, kunnen we nu eindelijk weer genieten. Het EK voetbal, de Tour de France en de Olympische Zomerspelen in Tokio vormen de hoofdmoot van een heerlijke sportzomer.

Dit jaar dus nieuwe ronde, nieuwe kansen! De sportzomer van 2021 is veelbelovend en kan weleens de boeken in gaan als de grootste ooit! Het Europees Kampioenschap voetbal duurt nog tot en met 11 juli. Het speciale aan deze editie is dat er geen gastland is waar het toernooi wordt gespeeld. Het toernooi wordt in twaalf stadions en in even zoveel landen gespeeld. Nog nooit waren er zoveel landen gastheer. De openingswedstrijd is gespeeld in Rome, de finale zal plaatsvinden in Londen.

Tour de France

Op 26 juni startte de 108e editie van de Tour de France in de Franse kustplaats Brest om ruim drie weken later op de Champs-Elysées in de hoofdstad Parijs te finishen. Binnen dit tijdsbestek zal er een prachtig parcours afgelegd worden met klauterwerk in het Centraal Massief, de Pyreneeën, de Provence, de Jura en de Alpen.

Olympische Spelen sluiten deze sportzomer af

Het IOC denkt vooralsnog dat de Spelen met tal van veiligheidsmaatregelen op een verantwoorde manier gehouden kunnen worden. Door het coronavirus is er deze keer geen Holland Heineken House in Tokio waar medaillewinnaars worden gehuldigd. Als een Nederlander een medaille wint, vliegt hij of zij zelfs meteen naar huis. Iedereen die de Olympische Spelen van Tokio optimaal wil beleven vanuit eigen land, kan terecht bij het ‘Olympic Festival’ op het strand van Scheveningen. Bezoekers kunnen hier een Olympische experience beleven en allerlei sporten beoefenen. Waarschijnlijk komen hier ook alle medaillewinnaars op bezoek.

De televisiekijker kan zich wederom verheugen op een sportzomer met voor- en nabeschouwingen en gezellige avondprogramma’s. Wij wensen alle oranje supporters een veilige en bruisende sportzomer toe.

Zit jij al klaar voor de sportzomer van 2021?

Wil je de sportzomer volgen op een nieuwe en extra grote televisie? Op www.nederlandbruist.nl vind je diverse ondernemers die je hierbij vast en zeker kunnen helpen.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).