Adverteren werkt!

bruisende zaken

Pilatesnl  de pilatesstudio van Deurne

Pilatesnl de pilatesstudio van Deurne

01-09-2021

Sinds oktober 2017 is Roos Jegerings de trotse eigenaresse van Pilates- en yoga-studio Pilatesnl in Deurne. Een droom die uitkwam door hard te werken en haar passie voor bewegen te volgen. Wat begon met een enkele pilatesmatles in de week, werd al gauw uitgebreid naar meerdere lessen en ondertussen is haar aanbod flink uitgebreid.

Zie www.pilatesnl.nl voor het uitgebreide aanbod aan lessen

Pilates is een functionele training waarbij je werkt aan de flexibiliteit en mobiliteit van je gewrichten en spieren, core-stabiliteit en core-kracht, een goede ademhaling en balans in lichaam en geest. Pilates is geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Het voordeel van pilates is dat de methode zo gecontroleerd en overzichtelijk is, dat iedereen zich kan ontwikkelen op eigen tempo en niveau.

Beweging is het belangrijkste wat er is. Beweging in je lijf biedt beweging in je hoofd. In beweging blijven doet Roos dan ook door steeds nieuwe cursussen en opleidingen te volgen en de kennis meteen toe te passen in de praktijk.

Naast haar werk in de studio is Roos ook trainer bij de pilatesdocentenopleiding van opleidingen 2000 en volgt ze een 4-jarige opleiding tot Yogadocent. Binnenkort zal het aanbod daarmee ook verbreden. Dat biedt de leden de mogelijkheid om wekelijks een keuze te maken tussen pilates en yoga.

Lijkt het je nu leuk om ook eens pilates te proberen? Een proefles is altijd gratis. Je hoeft alleen even een mail te sturen naar info@pilatesnl.nl.

Sloe 19, Deurne | Eigenaar: Roos Jegenings | info@pilatesnl.nl | 06-53204174 | www.pilatesnl.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).