Adverteren werkt!

COLUMN

Haarwerken?

Haarwerken?

01-10-2021

Een groot specialisme van mij is het maken van maatwerk. Ik werk met verschillende kleuren, lengtes, diktes en haarsoort; exact de beste pasvorm die nodig is.

Wij hebben de passende oplossing voor jou.

Of het nu gaat om alopecia in verschillende vormen, frontale fibrose of een andere reden waarom je haaruitval of dunner wordend haar hebt, wij hebben de passende oplossing voor je.

Je kunt bij ons terecht voor het maken van een hele pruik of alleen een topstuk. Mist je juist de pony? Alles is mogelijk, tot het kleinste kale plekje dat je wilt bedekken. We kunnen alles laten maken in verschillende soorten materialen.

Synthetisch: deze is er in verschillende soorten, soms niet te onderscheiden van echt haar. Echt natuurlijk haar is ook mogelijk in verschillende soorten kwaliteit en diktes die bij jou passen.

Verder hebben we een assortiment pruiken op voorraad voor mensen die snel een pruik nodig hebben. Maar het kan ook vanuit modieus oogpunt zijn. Wil je meer volume of langer haar? Denk dan bijvoorbeeld aan een V-part of extensions.

Wij zijn aangesloten bij alle verzekeraars. Heb jij medisch dunner wordend haar dan kun je in aanmerking komen voor een vergoeding. Je krijgt een verwijsbrief van je arts en wij regelen de rest.

Spreekt dit je aan? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

Oostende 18, Helmond | 0492-524859 www.haardoorsaskia.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).