Adverteren werkt!

Column

Je dierbare niet in huis maar wel heel dichtbij

Je dierbare niet in huis maar wel heel dichtbij

01-11-2021

Op een uitvaartbeurs in Hoogeveen stond ik mijn ‘mobiele opbaarhuisje’ te promoten. Er liep een dame geïnteresseerd te kijken rond en in het huisje. Toen ik op haar afstapte om een gesprek aan te gaan vertelde ze spontaan:

Dé plek als je je dierbare niet in huis kunt hebben, maar nog wel dichtbij je wilt houden. Wouter

Mijn zoon, die in Alkmaar woont, belde mij vorige week en vertelde dat hij zo iets bijzonders had meegemaakt. Zijn zoontje was naar de moeder van een klasgenootje gaan kijken die in een heel intiem huisje van hout in de tuin was opgebaard. Het was heel mooi versierd en er lagen zand en schelpjes op de vloer. Hij vond het heel mooi en helemaal niet eng.

“Ik kreeg kippenvel toen mijn zoon dit zo door de telefoon vertelde”.

Ze keek me aan nadat ze haar verhaal met mij had gedeeld. “Dat was dit huisje, zei ik niet zonder trots”.

Het mobiele opbaarhuisje heeft al op veel plekken gestaan in Nederland en zelfs in België. Soms al twee keer op dezelfde plek.

Heel bijzonder vind ik dat.

Mijn naam is Franca van de Kerkhof en ik wil je graag op een informele en betrokken manier begeleiden bij alles wat er komt kijken rondom het afscheid van wie je dierbaar is.

Vaak overrompeld door verdriet en door het onbekende dat op je af komt, kun je vast komen te zitten in de vaak beperkte opties die we kennen.

Hierbij kan ik je informeren en inspireren over de mogelijkheden, zonder beperkingen en mét ruimte voor eigen inbreng.

Zo kunnen we samen een afscheid vormgeven dat past bij jullie.

Het mobiele opbaarhuisje is een initiatief van Coda Uitvaarten. Voor informatie kijk op www.opbaarhuisjes.nl of bel 0499-422134

0499 422 134 ( dag en nacht) www.coda-uitvaarten.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).