Adverteren werkt!

bruisende zaken

Sandra van Iersel: Het is jouw tijd  om te stralen

Sandra van Iersel: Het is jouw tijd om te stralen

01-12-2021

Ben jij klaar om de draad weer op te pakken na de vakantie? Sandra ging je voor!

Samen gaan we ervoor! -15 kg

Wanneer kwam het omslagmoment?

Ik kwam terug van vakantie en mijn kleding paste niet meer. Ik had me in mijn 3 weken vakantie iets te veel laten gaan en was 6 kg aangekomen. Ik woog 92 kilo, voelde me slap en futloos en ik zat niet lekker in mijn vel. Ik wist dat ik iets aan mijn leefstijl moest veranderen.

Waarom heb je voor PowerSlim gekozen?

k wilde niet alleen afvallen maar vooral van leefstijl veranderen. Het PowerSlim programma is heel duidelijk. Je weet precies wat en hoeveel je mag eten om op een gezonde manier te kunnen afvallen. De regelmaat in het programma beviel me goed. Met 6 eetmomenten op een dag voelde ik me steeds verzadigd.

Wat is het resultaat dat je hebt behaald?

Met PowerSlim ben ik in 5 maanden tijd 15 kg afgevallen. En dat ging eigenlijk heel makkelijk. Vooral de recepten en de weekmenu’s waren handig. Het fijnste aan alles was de steun van mijn coach. Zij stond altijd voor mij klaar.

oe bevalt deze nieuwe leefstijl?

Ik weet nu hoe ik makkelijk op gewicht kan blijven. Als ik iets eet, waarvan ik weet dat het niet direct de beste keuze is, kan ik daarna makkelijk mijn ritme weer terugvinden en mijn nieuwe leefstijl weer oppakken. Die verandering van leefstijl bevalt mij zo goed.

Ik maak nu bewustere keuzes en ik weet meer over voeding dan voor ik met PowerSlim startte.

Het gaat mij echt lukken om voortaan deze leefstijl vol te houden! Ik wil niet meer de oude Sandra worden, want nu voel ik me energiek en ik straal.

Ik ben Steffie Keukens, orthomoleculair diëtist en PowerSlim coach. In mijn diëtistenpraktijk in Deurne en Asten-Heusden begeleid ik met name cliënten die graag van hun overtollige kilo’s af willen, waarbij eten weer genieten wordt in plaats van een constante strijd.

Wil jij graag afvallen en heb je alles al geprobeerd? Als PowerSlim diëtist kan ik jou daarbij helpen. Met behulp van PowerSlim zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl. Samen gaan we voor een gezonde start.

PowerSlim is een afslankprogramma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl.

Wekelijks bespreken we uitgebreid je vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PowerSlim-programma. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Na het bereiken van jouw streefgewicht blijf je nog een jaar lang onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

Samen met je coach naar een blijvend, gezond gewicht

BodySize Diëtistenpraktijk Steffie Keukens Heuvelstraat 16, Deurne 06-28898024 www.body-size.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).