column

Wat wens jij voor jouw krullen?

Wat wens jij voor jouw krullen?

01-12-2021

Krullen hebben verschillende variaties, van Afro-kroes tot een lichte beweging in het haar en van een grote bos tot fijn krullend. Wat zijn jouw wensen voor jouw krullen?

Met de Curlsys-techniek kan er meer krul en volume worden gegeven of de krul kan verzwaard worden, zonder deze uit te dunnen. Jouw haar krijgt twee keer meer krullen en volume. Onzichtbare krullen worden zichtbaar. Een uitgezakte permanent komt weer tot leven. Curlsys wordt in nat haar geknipt, met verschillende methodes en scharen.

De Devacut-techniek wordt in droog haar geknipt (de klant komt met gewassen/schoon haar zonder elastiekje). Er wordt gekeken naar de natuurlijke haarstructuur, dikte, lengte en hoe het haar valt en opkrult. Het knippen in droog haar geeft het voordeel dat je ziet hoe het valt, vooral bij sterk krullend haar. De devacut pas je toe bij sterker krullend haar.

Bij beide methodes wordt het haar lok voor lok geknipt en wordt tijdens de knipbehandeling een diepverzorgend masker aangebracht. Volg jij de CG (curly girl) methode al of wil je meer advies? Wij helpen je graag!

Kleuren en herstellen

Voor het kleuren van je krullen kunnen we een zeer mooie techniek aanbrengen, bijvoorbeeld blonde plukken die exact in je krul vallen. Verder kun je bij ons terecht voor een detoxbehandeling om alle negatieve resten uit je haar te halen of voor een herstelbehandeling van jouw haar.

Neem voor meer informatie eens vrijblijvend contact met ons op.

Oostende 18, Helmond | 0492-524859 www.haardoorsaskia.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24