column

De juiste voeding voor jouw doedel

De juiste voeding voor jouw doedel

01-03-2022

Nadat een van onze doedels alleen maar magerder werd van het diepgevroren vers vlees, wat ik overigens al jaren gaf, ging ik maar eens surfen op het internet. Zo kwam ik bij deze natuurvoeding uit en zocht ik contact met Pauline. Zij wist me alles te vertellen over haar voeding.

Ik probeerde dit eerst met onze eigen doedels. Dat beviel zo goed (vachten gingen glanzen, oorontsteking verdween, neuzen glanzen, weinig tot geen klitvorming meer, geen geurende bekken meer) dat ik besloot over te gaan op deze geweldige brok. Ik ben nu officieel verkooppunt van Nederland. Wat een kadootje! Info over deze natuurvoeding voor Australian Cobberdog en Labradoodle kun je vinden op: www.doedelsandmore.nl.

Natuurvoeding

Het eerste en enige, unieke recept dat echt werkt voor de Australian Cobberdog en de Labradoodle! Met dank aan Pauline van ‘t Morgenland die deze geweldige koudgeperste brok heeft samengesteld en mij gevraagd heeft om verkooppunt te zijn voor Nederland waar ik enorm trots op ben. De rauwe en gestoomde vleesvarianten (met hetzelfde recept) zijn in ontwikkeling! Omdat een hond moet wennen aan voeding hebben wij geen proefzakjes beschikbaar!

DOEDELS&MORE Eigenaar: Anoeska de Bekker www.doedels4you.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt