08235 - More-Itz

bruisende zaken

Voor ieder wat wils, laat u inspireren

Voor ieder wat wils, laat u inspireren

01-12-2022

Wij begrijpen dat het moeilijk is om in te beelden hoe de ruimte er uit gaat zien, daarom maken we tijdens uw bezoek gratis en vrijblijvend een 3D-ontwerp voor u. Aan de hand van uw wensen zodat u met een goed beeld naar huis gaat.

Ieder zijn vak, voor ons het keukeninterieur! Wij zetten ons elke dag in met Brabantse gezelligheid, een flinke dosis creativiteit en persoonlijke aandacht voor uw droomkeuken. Het kopen van een keuken doet u namelijk niet dagelijks, ontzorgen staat voorop.

Passie voor keukens

Bent u geïnteresseerd? bezoek de website OF maak een vrijblijvende afspraak.

Keukenstudio FO Kanaaldijk-Noord 5B, Eindhoven 040-7370200 Info@keukenstudio-fo.nl www.keukenstudio-fo.nl keukenstudio_fo

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).