Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Uw voeten, onze zorg!

Uw voeten, onze zorg!

01-03-2023

Mensen prettig lopend en tevreden weer de deur uit laten gaan, dat is al 32 jaar het streven van voet- en schoenkundig schoonheidspedicure Gerda Vereijken. Vanuit haar salon aan huis in Lieshout zet zij zich dan ook vol enthousiasme in voor iedereen die bij haar in de behandelstoel plaatsneemt.

“Voeten staan al van jongs af aan centraal in mijn leven”, begint Gerda haar verhaal. “En nog steeds is het mijn passie om mensen te helpen die problemen hebben met hun voeten. Ik heb dan ook geen gewone pedicuresalon, maar een voet- en schoenkundig pedicuresalon zodat ik ook echt wat voor mensen met probleemvoeten kan betekenen.” Of je nu komt met een mycose-nagel (kalknagel) of een likdoorn, een ingegroeide nagel of veel eelt, Gerda neemt in haar salon voor iedereen uitgebreid de tijd. “Hoe moeilijker de voet, hoe groter voor mij de uitdaging om ook die persoon weer lekker te laten lopen. Dat maakt mijn werk ook zo mooi. Ik kan mensen écht helpen door hun probleemvoeten effectief en doelgericht te behandelen. Met veel persoonlijke aandacht, maar toch ook professioneel en zakelijk. Bovendien staan ook gelijkwaardigheid en vertrouwen bij mij zeer hoog in het vaandel. Daarnaast beperk ik mij tijdens een behandeling niet tot uitsluitend het behandelen van het probleem. Ik eindig namelijk altijd met een voet-beenmassage om te zorgen dat de spieren ook weer lekker los zijn als je weer naar huis gaat.” En wil je eenmaal thuis je voeten ook nog wat extra zorg en aandacht geven, dan kan dat met de natuurlijke crèmes en producten uit Terschelling die Gerda in haar salon verkoopt.

De salon van Gerda is ‘s maandags en dinsdags zowel overdag als ’s avonds geopend en woensdag in de ochtend. “Ik werk uitsluitend op afspraak om alle voeten ook echt de tijd te geven die ze verdienen.” Benieuwd of Gerda ook iets voor jouw voeten kan betekenen? Maak dan zeker eens een afspraak.

Voet- en Schoenkundig Schoonheidspedicure Gerda Vereijken Eigenaar: Gerda Vereijken | Roeklaan 1A, Lieshout | 0499-421723

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).