Opvallen? Adverteer in Bruist

Bruisende Zaken

Bij Aude Sapere staat alles in het teken van gezondheid

Bij Aude Sapere staat alles in het teken van gezondheid

17-03-2023

Of je nu voor Ayurveda kiest of voor Colon Hydro Therapie of voor Homeopathie. Altijd zal het uitgangspunt de spijsvertering zijn. De spijsvertering is het begin van gezondheid en dus ook van ziekte.

REINIGEN – VOEDEN – VERJONGING

Wil je weer gezond worden of gezond blijven dat is de spijsvertering het allerbelangrijks. Je kunt nog zoveel supplementen nemen maar als je niet vers en biologisch eet dan haalt het allemaal niets uit. Sterker nog; de supplementen zijn vergif voor je lichaam als het niet opgenomen en verteerd kan worden.

Het VOORJAAR komt er weer aan en zoals in vroeger tijden gingen we dan vasten. Ik zou zeggen: pak dat weer op want het is een prachtige reset voor je lichaam. Je kunt op allerlei manieren detoxen; van sapjes tot licht verteerbaar eten, wat past bij jou? Het is heel belangrijk dat je kijkt naar wat voor jou goed voelt. Mocht je graag willen overleggen dan ben je welkom.

En na het detoxen is het ontzettend belangrijk om je organen weer de juiste voeding te geven. Dat bestaat niet alleen uit voedsel zoals groente, fruit, vlees/vega en gezonde vetten.

Daar hoort ook bij dat je huid en je haren een boost krijgen door middel van Ayurvedische massages met SUPERolie uit India. Want door het detoxen is je Vata omhoog geschoten en dat betekent dat er meer lucht, kou en droogte aanwezig is in je lichaam, je cellen en organen.

Voeden en verjonging pakken we bij Aude Sapere aan met verschillende Ayurvedische behandelingen. Zoals hoof-schouder-nek massage, lichaamsmassage, oliebegietingen (shirodhara), stempelmassage, etc.

Kijk ook even op de site www.audesapere.nl of www.darmspoelingen-uden.nl

Ik wil je graag begeleiden op het pad naar gezondheid en/of verjonging

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).