Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Het trimmen van jouw doedel

Het trimmen van jouw doedel

01-06-2023

Zoals je je wellicht weet is vachtverzorging een van de belangrijkste dingen als je een doedel in huis neemt of hebt. Dat begint met goed borstelen vanaf het moment dat je je pup in huis hebt. Je pakt je pup op je arm en laat hem langzaam aan de borstel wennen.

Het trimmen van onze doedels liet ik 1 keer extern doen en was meteen de eerste en laatste keer. Ik kon niet meer zien dat ik een Australian Labradoodle had en dat maakte dat ik zelf aan de slag ben gegaan met het trimmen van onze doedels. Ik heb mezelf alle technieken aangeleerd en trim inmiddels ook doedels buiten onze roedel. Mocht jij ook zelf je doedel willen gaan trimmen, wat overigens echt heel leuk is, dan hoor ik dat graag van je en plannen we een afspraak om samen aan de slag te gaan.

Vul online het formulier in en ik neem contact met je op.

Snuffel eens rond op de webshop!Mocht je moeite hebben met borstelen, dan kun je bij mij een borstelworkshop aanvragen

www.doedels4you.nl www.doedelsandmore.nl /jmh.debekker.5 doedels_4_you

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere