Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Intuïtieve massage & holistisch coaching

Intuïtieve massage & holistisch coaching

01-09-2023

Beide diensten worden aangeboden vanuit een holistische visie. Holistisch komt van het woord holos dat in het Grieks ‘geheel’ of ‘allesomvattend’ betekent. Mijn uitgangspunt is dat de mens als één geheel gezien mag worden. Dit betekent voor mij dat we als mens niet alleen bestaan uit ons lichaam, maar ook uit onze gedachten, emoties, sociale verbindingen en spirituele opvattingen.

TIP! Maak online een afspraak!

Al deze lagen zijn met elkaar verbonden en hebben invloed op elkaar. Wanneer het even niet lekker loopt in ons leven, of wanneer we bijvoorbeeld fysieke klachten ervaren, zijn dit in mijn ogen signalen die ons wat willen vertellen. Door ons bewust te worden van deze signalen, kunnen we inzichten opdoen en eventueel veranderingen inzetten, of juist leren accepteren wat er is.

Mijn missie is om jou te begeleiden in dit proces, door met aandacht en zonder oordeel naar je te luisteren en/of, in het geval van een massage, je uit te nodigen weer te voelen wat je lichaam je wil vertellen. Zowel als intuïtief masseur als holistisch coach bied ik jou de ruimte om weer in contact te komen met jouw essentie, door jezelf te ontdekken (haal die deksel er maar af) en te ontwikkelen (gooi de wikkels maar van je af) zodat je kunt groeien in bewustzijn naar verbinding met jezelf. Je bent van harte welkom voor een intakegesprek (in mijn praktijk of tijdens een wandeling) of een kennismakingsmassage.

Met warme groet, Judith www.lentemare.nl/reserveren

Adem in, adem uit. RELAX

Lente Mare Massage | Abraham Kuijperstraat 7, Oss | 06 - 81667518 | lentemare@icloud.com | www.lentemare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere