BRUISENDE COLUMN

Het Millus Handelshuis

Het Millus Handelshuis

01-11-2017

sfeervolle en exclusieve interieurdecoraties

Dè webwinkel voor sfeervolle natuurlijke interieurdecoraties, maatwerk schapenvacht vloerkleden, exclusieve cadeaus en lederwaren.


Het Millus Handelshuis heeft een brede collectie van natuurlijke en bijzondere producten, sinds 2007 ook online.


Wij leveren o.a. een groot assortiment huiden en vellen en zijn extra uitgebreid gespecialiseerd in met name de populaire extra hoge kwaliteit koeienhuiden, zachte schapenvachten, waaronder bijzondere soorten.


De collectie wordt door geselecteerde ambachtelijke leveranciers, wereldwijd aangevoerd. Dit zijn absolute kwaliteitsproducten; stuk voor stuk unieke items waar wij trots op zijn.


Aandacht zit in onze natuur. Graag denken wij met u mee.


Het selecteren, behandelen en het opslaan van natuurlijke producten vergt aandacht en een oog voor detail. Met vele jaren ervaring voor onze producten en voor u. Heeft u een vraag of speciaal verzoek; wij zijn graag bereid u te adviseren en te helpen met uw keuze.


Het Millus Handelshuis is een traditioneel familiebedrijf wat al sinds 2007 ook online te vinden is. Ook online houden we graag vast aan oude waarden als uitstekende service en een betrokken benadering.


HetMillusHandelshuis.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere