bruisende zaken

Pvc-vloeren die passen bij jouw smaak en interieur

Pvc-vloeren die passen bij jouw smaak en interieur

01-02-2024

Pvc-vloeren, tien jaar geleden wist nog bijna geen consument van het bestaan ervan. Dat is nu wel anders. Pvc is vandaag de dag één van de meest verkochte vloersoorten. En dat is niet zomaar...

Creëer uitstRaling met pvc-vloeren MET EEN hout- of steenLOOK

Wil je de uitstraling van een houten of stenen vloer, maar de gebruiksvriendelijkheid van kunststof? Dan is een vloer van pvc echt iets voor jou! Al enkele jaren zijn PVC-vloeren erg in trek bij architecten en interieurstylisten, maar ook steeds meer woonconsumenten ontdekken nu de vele voordelen van deze vloerbedekking. Pvc-vloeren zijn namelijk zeer geschikt voor vloerverwarming en bovendien gemakkelijk schoon te houden.

Duurzaam en kleurvast

Vanwege zijn duurzame en kleurvaste kwaliteit, is Pvc bij uitstek geschikt voor intensief belopen ruimtes. En er is tegenwoordig een heel ruim aanbod in dessins. Van trendy visgraat en betoonlook tot eiken planken en natuursteen. Benieuwd naar de mogelijkheden van Pvc-vloeren? In onze winkel ligt een uitgebreide collectie, zowel van topmerken als van ons huismerk Decokay Design.

Standaard stylingadvies GRATIS:
• Kleuradvies en productadvies over raamdecoratie, gordijnen en vloeren in de winkel
• Voorlopige prijsopgave
• Meetservice

Laat je inspireren of maak online een afspraak

Graafsebaan 7, Rosmalen 073-5213980 winkel@marifrunt.n FB: marifrunt www.decokaymarifrunt.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere