bruisende zaken column

Resultaat, persoonlijke aandacht & ontspanning

Resultaat, persoonlijke aandacht & ontspanning

01-03-2024

Mensen gelukkig maken en ze laten ontspannen, dat is een van de grootste passies van Victoria, eigenaresse van Victoriabeauty. “Ik wil dat ze na een bezoekje aan mijn salon weer stralend en met een goed gevoel naar huis gaan.” Een streven waar ze bijzonder goed in slaagt gezien alle positieve reacties die ze krijgt.

Bij Victoriabeauty ben je aan het juiste adres voor een breed scala aan gezichtsbehandelingen. “Van anti-aging tot huidverbeterende en ontspannende behandelingen”, vertelt de onderneemster enthousiast. “Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor onder andere massages, manicure, pedicure, cupping, harsen en wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Een compleet overzicht is te vinden op mijn website.” Nu biedt ze al een grote diversiteit aan behandelingen aan, maar wat Victoria betreft kan dat nog veel uitgebreider. “Daarom blijf ik mezelf ontwikkelen en nieuwe technieken leren om mijn klanten steeds meer behandelingen te kunnen bieden.” Daarnaast ontwikkelt ze zich ook op het gebied van de apparatuur die ze in haar salon gebruikt. “Zo werk ik sinds kort met de SkinStation Fusion Glow. Deze is voorzien van verschillende behandelmethoden waarmee ik de huid intensief kan behandelen. Alles om mijn klanten het beste te kunnen bieden en ze stralend de deur weer uit te laten gaan.” Haar brede scala aan behandelingen en de kwaliteit die ze levert zijn niet de enige redenen waarom mensen na een eerste afspraak maar al te graag terug blijven keren naar Victoriabeauty. “Ik krijg ook regelmatig te horen dat mensen het fijn vinden dat ik altijd veel aandacht aan hen besteed en op zeer persoonlijke wijze werk. Ik neem voor iedereen de tijd, luister goed en geef ook adviezen mee als aanvulling op de behandeling, bijvoorbeeld op het gebied van voeding en leefstijl. Ik zet dus graag dat stapje extra en ook dat maakt dat ik mijn werk zo leuk vind om te doen.”

Hofvijver 26, Oss | +31 6 196 33 260 | schoonheidssalon-victoriabeauty@outlook.com | www.victoriabeauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere