BRUISENDE COLUMN

Schoonheids-behandelingen

Schoonheids-behandelingen

01-12-2017

Alles m.b.v. biologische producten

Quick Facial (+/- 30 min.) €22,50
Voor een snelle oppepper of om een keertje de ervaring bij een schoonheidssalon te ondergaan. Deze behandeling bestaat uit een huidanalyse, een reiniging, een masker en een dagcrème.

Basic Facial (+/- 60 min.) €42,50
Deze behandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, epileren, evt. ontharing van bovenlip en/of kin, verwijderen van onzuiverheden, peeling, gezichts-, hals, decolletèmassage, masker en een dagcrème.

Facial Deluxe (+/- 90 min.) €49,50
Deze behandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, epileren, evt. ontharing van bovenlip en/of kin, verwijderen van onzuiverheden, peeling, een korte gezichts-, hals-, decolletèmassage met hotstone, masker, intensieve serums en een dagcrème.

Royal Facial (+/- 120 min.) €69,50
Voor de ultieme relaxervaring met optimale huidverzorging. Deze behandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, epileren, evt. ontharing van bovenlip en/of kin, verwijderen van onzuiverheden, peeling, een uitgebreide gezichts-, hals-, decolletèmassage met hotstone, masker, voetmassage, intensieve serums, dagcrème en een omega moisturizer cadeau.

Tot snel,
Stefanie Damen

Cadeaubonnen verkrijgbaar vanaf €10,-

Schoonheidssalon
DOUBLE YOU
Jan Visserhof 8, Helmond
06-81753440

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere