BRUISENDE COLUMN

Specialist in hair & beauty

Specialist in hair & beauty

01-12-2017

Toe aan een nieuwe coupe, mooie nagels of gewoon zin in een heerlijke schoonheidsbehandeling?

Maak dan zeker eens een afspraak bij Kim’s Salon in Gemert. 


Hoe het begon

“Eigenlijk droomde ik altijd al van een eigen salon, maar mijn plan was om eerst wat ervaring op te doen bij anderen. Die droom kwam echter ineens in een stroomversnelling waardoor ik vijf jaar geleden al mijn eigen salon opende met de instelling ‘we zien wel hoe het gaat’. En het gaat super goed. De beste keuze dus die ik ooit heb gemaakt!”


Wat voor behandelingen bied je?

“Vijf jaar geleden gingen we puur als kapsalon van start, maar vanuit mijn passie ben ik het aanbod steeds verder uit gaan breiden waardoor Kim’s Salon inmiddels is uitgegroeid tot kapsalon, nagelstudio en schoonheidssalon in één. Geweldig dat wij onze klanten zo’n breed aanbod aan behandelingen kunnen bieden, van een ‘simpele’ knipbeurt tot een breed scala aan beautybehandelingen, en dat alles tegen een zeer leuke prijs. Een compleet overzicht is te vinden op mijn website.”


“Ook thuis knippen behoort bij ons tot de mogelijkheden”


Kwaliteit

“Ik vind het belangrijk dat het hele team op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen, vandaar dat wij zeer regelmatig bijscholingen en trainingen volgen en ook meedoen aan wedstrijden om te laten zien wat we allemaal kunnen. Van heel traditioneel tot supermodern, we beheersen alle technieken en kennen de nieuwste trends. Ben je op zoek naar kwaliteit, dan moet je dus zeker bij ons zijn. Jong, oud, man en vrouw... iedereen is welkom in onze huiselijke salon. Maak van tevoren wel even een afspraak om teleurstellingen te voorkomen.”


Kim's salon

Deel 7, Gemert

Tel. 0492-776421

www.kimssalongemert.nl

Eigenaar: Kim van Grinsven


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere