bruisende zaken

Smakelijk eten bij Kop of Munt

Smakelijk eten bij Kop of Munt

01-12-2017

Wat twee jaar geleden begon als lunchroom midden in het hart van Gemert,

is inmiddels uitgegroeid tot restaurant waar in het weekend ook een heerlijk diner op de kaart staat. “Vanaf het eerste moment was Kop of Munt een groot succes”, vertelt eigenaresse Anouk van Lieshout trots.


Het pand

“De brasserie is gevestigd in een oud bankgebouw dat mijn opa ooit heeft verbouwd tot makelaarskantoor. Als kind wist ik al dat ik heel graag iets voor mijzelf wilde beginnen en toen dit pand op mijn pad kwam, was een nieuwe bestemming hiervoor vrij snel gevonden. Na een grondige verbouwing is het inmiddels omgetoverd tot een prachtige en sfeervol ingerichte brasserie waar iedereen welkom is.”


“Gastvriendelijkheid  en kwaliteit staat bij ons bovenaan”


Bijzonder pand, bijzondere kaart

“Al heel snel besloot ik het lunchconcept uit te breiden met de mogelijkheid om hier in het weekend ook te dineren, zowel à la carte als shared dining. Bijzonder is dat we daarbij ook vlees van eigen vee – mijn ouders hebben een veehandel – op de kaart hebben staan. Echt een kwaliteitsproduct waar we het verhaal dus ook van kennen en dat tegen een hele mooie prijs. Ook op de lunchkaart staan trouwens een aantal gerechten met ons eigen vlees. Kom gewoon eens langs en ervaar het zelf.”


KOP of MUNT

brasserie

Kerkstraat 21

Gemert

Tel. 0492-347371

Eigenaar: Anouk van Lieshout

www.brasseriekopofmunt.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt