bruisende zaken

Gordijnen die passen bij jouw smaak en interieur

Gordijnen die passen bij jouw smaak en interieur

01-04-2024

Het kiezen van de juiste gordijnen is essentieel voor het creëren van een gezellige en stijlvolle sfeer in je woning. Bij Decokay Mari Frunt in Rosmalen bieden we een uitgebreide collectie gordijnen op maat, zodat je altijd raambekleding vindt die perfect aansluit op jouw smaak en interieur.

Of je nu op zoek bent naar overgordijnen, verduisterende gordijnen, inbetweens, vitrages of kamerhoge gordijnen, bij Decokay Mari Frunt in Rosmalen vind je stoffen in diverse kleuren, dessins en materialen. Onze ervaren adviseurs helpen je graag bij het kiezen van de perfecte stof, plooi en afwerking voor jouw gordijnen.

Maatwerk en vakkundige montage

Bij Decokay Mari Frunt in Rosmalen zorgen we niet alleen voor een persoonlijk advies, maar ook voor een professionele meting en montage van je gordijnen. Onze ervaren monteurs komen bij je thuis om de exacte maten op te nemen en zorgen voor een perfecte plaatsing en afwerking. Zo ben je verzekerd van gordijnen die naadloos aansluiten op jouw ramen en interieur.

Met Decokay Mari Frunt op weg naar je droomhuis!

Standaard stylingadvies gratis:
• Kleuradvies en productadvies over raamdecoratie, gordijnen en vloeren in de winkel
• Voorlopige prijsopgave
• Meetservice

Creëer sfeer en privacy met op maat gemaakte gordijnen

Graafsebaan 7, Rosmalen 073-5213980 winkel@marifrunt.n marifrunt www.decokaymarifrunt.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere