Bruisende zaken

De comfortabele stadsfiets

De comfortabele stadsfiets

01-04-2024

Even doortrappen. Net dat groene verkeerslicht halen en even later weer moeten remmen voor voetgangers. Door een plas heen omdat je niet kunt uitwijken. Een plekje vinden tussen honderden andere fietsen en hopen dat je straks je eigen fiets nog terugvindt. Voor de gemiddelde stedeling zijn dit bekende taferelen. Je fiets moet in de stad dus tegen een stootje kunnen!

Als je zoveel te kiezen hebt, is het moeilijk om te bepalen wat jouw nieuwe fiets moet worden.

Kijk daarom vooral naar wat je met je fiets van plan bent. Ga je vaak boodschappen doen op de fiets, dan is een voordrager misschien praktisch. Heb je snel stramme benen als het wat kouder is? Wellicht is een fiets met lage instap wel iets voor jou.

Peter en Mirjan van Gorkum Onze fietsenwinkel is al ruim 25 jaar een begrip in Zijtaart en omgeving en daar zijn we trots op. Bij ons staat service hoog in het vaandel en dat merk je aan alles. Wij zijn niet voor niets al drie jaar op rij ‘fietsenwinkel van het jaar’ geworden.

Tevens hebben we altijd genoeg gebruikte fietsen op voorraad.

Ceciliastraat 1, Zijtaart (Veghel ) 0413-352203 | info@defietsenwinkelzijtaart.nl www.defietsenwinkelzijtaart.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere