BRUISENDE COLUMN

Passie voor patisserie

Passie voor patisserie

01-02-2018

Wat als hobby startte, is uitgegroeid tot mijn passie,

patissier in mijn eigen bedrijf Patisserie & Zo. Of het nu gaat om heerlijke taartjes, desserts of chocolade in alle vormen en maten, alles wordt gemaakt met liefde. Dat is mijn uitgangspunt.

Geheel volgens traditie maakt Patisserie & Zo deze lekkernijen in eigen atelier met de beste ingrediënten, zoals de fijnste Belgische chocolade, roomboter, zelf gebrande noten en verse room. Ook voor de vullingen gebruik ik de beste en eerlijkste producten. 
 
Of het nu tijdens de feestdagen, Valentijn, Moeder/ Vaderdag of juist zo maar een gelegenheid is, ik maak voor u originele lekkernijen zoals taartjes, kerstboompjes, chocosterren, gingerbreadmannetjes etc. en met Pasen mooie chocolade eieren. Ook voor lekkere chocolade relatiegeschenken kunt u bij Patisserie & Zo terecht. Deze kunnen bijvoorbeeld gemaakt worden in de kleuren van uw bedrijf. Ook is het mogelijk om uw logo te verwerken in mijn producten.

Samen met mijn klanten brainstormen over het uiteindelijke product is wat ik graag doe. Voor de toekomst heb ik nog veel leuke ideeën en plannen voor lekkere hapjes en smaakvolle sensaties. 

„Ik hoop dat Patisserie & Zo u eens mag verrassen met haar lekkernijen."

Patisserie & Zo
Oudartstraat 16
5708 GR Helmond
Tel: 06 13 17 23 84

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere