bruisende zaken

Dé beautysalon  van Beek en Donk

Dé beautysalon van Beek en Donk

01-02-2018

Een meisjesdroom die werkelijkheid werd.

Zo’n tweeënhalf jaar geleden opende Silke Maas de deuren van haar eigen Beautysalon in Beek en Donk. Sindsdien hét adres voor al je schoonheids- en nagelbehandelingen.

Mensen blij maken
“Ik vind het geweldig om mensen blij te maken met mijn behandelingen, dat geeft mij de grootste voldoening die er is”, vertelt Silke enthousiast. “Om wie het ook gaat, man, vrouw, jong of oud, iedereen is welkom om plaats te nemen in mijn behandelstoel. Ik zal er vervolgens alles aan doen om ze zich geheel op hun gemak te laten voelen en tevreden weer de deur uit te laten gaan.”

Breed aanbod
Aangezien Silke in haar salon een grote diversiteit aan behandelingen biedt, zit er voor iedereen wel een behandeling naar wens tussen. “Van diverse nagelbehandelingen tot massages en van tanden bleken tot wimperextensions. Daarnaast bied ik ook diverse gezichtsbehandelingen aan. Niet alleen ontspannende behandelingen, maar zeker ook huidverbeterende behandelingen. Je gezicht verzorgen is nu eenmaal ontzettend belangrijk aangezien dat toch je visitekaartje is. Iets wat ik met heel veel passie over wil dragen op mijn cliënten zodat zij vervolgens ook thuis op de best mogelijke manier met hun huid om kunnen gaan.” Overigens kun je bij Silk Beauty & Nails ook terecht voor diverse cosmetische ingrepen, uitgevoerd door een cosmetisch arts. “Informeer gewoon eens naar de mogelijkheden!”

“Je huid is je visitekaartje”

Vertrouwen
Het leveren van kwaliteit en goed luisteren naar de wensen van haar klanten staat voor Silke voorop. “Ik vind het belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen met de mensen die hier komen, dat maakt dat ze zich tijdens een behandeling alleen nog maar meer kunnen ontspannen. Andere onderscheidende elementen? Mijn ruime openingstijden! Drie dagen per week behandel ik ook in de avond en daarnaast behoort een afspraak op zaterdag eveneens tot de mogelijkheden. Tot snel!”

Wie nu via www.silkbeautynails.nl een afspraak maakt voor een behandeling, krijgt bij vermelding van kortingscode SILKBRUIST 10% korting op de eerste behandeling.

Silk!
BEAUTY & NAILS
Nachtegaallaan 2c
Beek en Donk
06-37230587
Eigenaar: Silke Maas
www.silkbeautynails.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt