bruisende zaken

Unieke woonaccessoires & interieuradvies

Unieke woonaccessoires & interieuradvies

01-04-2018

Aangekomen op de Steenweg in Helmond valt meteen het karakteristieke pand op waarin Decorieur de Winkel is gevestigd.

We worden welkom geheten door Tanja Groeneveld, de eigenaresse van deze in één oogopslag inspirerende winkel. 


Mooie accessoires en het kleurgebruik van sierkussens in de mooie banken vallen als eerste op. Als we iets verder doorlopen in de winkel blijkt er achter de winkel nog een grote kas aanwezig te zijn. Dit omdat er in het verleden een bloemenzaak in het pand heeft gezeten. De kas wordt gebruikt om spullen te etaleren die ook voor buiten bedoeld zijn. Mooie spullen van onder andere beton en materialen die weersbestendig zijn voor bijvoorbeeld onder een overkapping. Lust voor het oog.


We gaan zitten aan een stoere robuuste boomstamtafel. Mijn oog valt meteen op de verschillende eetkamerstoelen die om de tafel geplaatst zijn. Tanja begint enthousiast te vertellen over haar werk en al snel blijkt dat zij al heel wat jaren ervaring in de meubelbranche heeft. 


Haar passie en kijk op wonen zijn een onderdeel van haar bestaan. Haar creatieve, logische oplossingen, ruimtelijke inzicht en gevoel voor kleur, worden erg gewaardeerd door haar opdrachtgevers. Door de jaren heen heeft zij een eigen stijl ontwikkeld. Woontrends zijn inspirerend maar niet leidend in het interieur. Een interieur moet fijn voelen en dat daar trends aan toegevoegd worden is leuk, maar de basis moet bij iemand passen. Hierbij houdt Tanja niet alleen rekening met wat de opdrachtgever nu aanspreekt, maar ze denkt ook na over de toekomst. Meubelen zijn heel bepalend in een interieur maar niet minder belangrijk zijn kleurgebruik en het toepassen van de juiste aankleding. Daarom kiest Tanja met zorg de juiste accessoires uit. 


Laat je verrassen en informeren en kom langs! 

Op donderdag, vrijdag en zaterdag is Tanja in haar woonwinkel op Steenweg 30 in Helmond aanwezig. Voor meer informatie kijk ook eens op:

www.decorieur.nl of volg Tanja op Instagram en Facebook.


Steenweg 30, Helmond  |  info@decorieur.nl  

06-24821492  |  www.decorieur.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

De Peel Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).