bruisende zaken

Een moment voor jezelf

Een moment voor jezelf

01-05-2018

“Mensen hebben behoefte aan een rustmomentje in hun drukke bestaan"

"Een stukje beleving en nét dat beetje extra aandacht.” Dat is dan ook precies wat Saskia van der Velden biedt in haar onlangs verbouwde salon. 


Hairspa

“Al tien jaar staan wij voor innovatie, beleving en perfectie. Om hier optimaal aan te kunnen voldoen, vonden wij het hoog tijd voor vernieuwing. De salon is dan ook flink onder handen genomen, maar het resultaat is echt prachtig. Naast de kapsalon bieden we nu ook een stukje wellness in onze eigen hairspa; een aparte ruimte waar je even helemaal tot rust kunt komen. Tijdens het wassen van je haren, met heerlijke hoofd­-

massage, of tijdens een van de andere haarbehandelingen die wij bieden.”


Topkwaliteit

Een mooie aanvulling op haar toch al zo mooie salon, meent Saskia. “Dit maakt van een bezoek aan Wish nog meer een ultieme beleving die staat voor topkwaliteit en een zeer hoge feel good factor.” Deze topkwaliteit weet het team van Wish te garanderen doordat iedereen die hier werkt vaktechnisch zeer goed is opgeleid. “En daar blijven we ook in investeren. Wekelijks volgen we trainingen in onze eigen salon, regelmatig aangevuld met externe trainingen op hoog niveau.” Dat dit zijn vruchten afwerpt, blijkt alleen al uit het feit dat Wish wederom is genomineerd voor de Coiffure Awards 2018.


Exclusieve look

“Voor elke klant kunnen wij een exclusieve look creëren die perfect past bij diens persoonlijkheid en lifestyle. Hiervoor nemen wij altijd uitgebreid de tijd om het best mogelijke advies te kunnen geven en vervolgens een kapsel ‘op maat’ te knippen. En of je nu komt voor een traditioneel kapsel of een trendy coupe, wij beheersen alle technieken. Oók op het gebied van kleuren, onze expertise. Ook toe aan een nieuwe coupe die past bij jou? Maak dan snel een afspraak!”


“Naast de kapsalon bieden we nu ook een stukje 

wellness in onze eigen hairspa”


Wish Beauty & Lifestyle

Eigenaar: Saskia van der Velden  |  Van de Poelstraat 3A, Bakel

0492-345203  |  www.wishbeauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

De Peel Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).