bruisende zaken

Haarverlenging?

Haarverlenging?

01-05-2018

Tapematjes zijn baantjes van ongeveer 3 à 4 cm breed met bovenaan het matje een dun taperandje.

Tapematjes worden per twee op elkaar ingezet met daartussen een pluk van het natuurlijke haar. Deze methode is erg fijn voor mensen met wat dunner haar doordat deze matjes plat tegen de hoofdhuid liggen en niet zicht­baar zijn. Overigens is dit de nieuwste methode en kan voor elk haartype. 


Microring-extensions

Microring-extensions zijn losse plukken haar die bevestigd worden door middel van een ringetje, in dit ringetje zit een pluk natuurhaar en de losse extension. Aan de binnenkant van het ringetje zit een rubberen randje waardoor het natuurlijke haar niet beschadigd. 


Matten met microringen

Met microringen is het ook mogelijk om clip-in matjes vast te zetten. De klem­metjes worden van de matjes verwijderd en de matten worden bevestigd aan de aanzet van het haar. Omdat de matten wat zwaarder zijn, wordt een mat op meerdere plekken bevestigt zodat het niet te zwaar wordt voor het natuurlijke haar. 


Wax-extensions

Wax-extensions zijn losse plukken haar die bevestigd worden door middel van een waxje dat warm wordt gemaakt, zo wordt het waxje soepel en wordt het om een pluk van het natuurlijke haar bevestigt. 


Rechtestraat 50B, Eindhoven  |  +31 615 26 7338  |  +31 40 737 0585

info@Allin1beauty.nl  |  Allin1beauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

De Peel Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).