bruisendE ZAKEN

Professionals in haarmode

Professionals in haarmode

31-05-2018

Morfose Kappers staat voor: kwaliteit, stijl, deskundigheid, ontspannen sfeer en aandacht. Misschien logisch, maar toch bijzonder!

Specialist in haarkleur, hoofdhuid en haarproblemen

SEMINARS/OPLEIDINGEN Om dit te kunnen bieden is kennis en kunde nodig, en die heb je niet zomaar. Hiervoor volgen wij seminars en opleidingen gedurende het hele jaar. Ieder jaar weer opnieuw laten wij ons bijscholen. Mode verandert, wensen veranderen, kennis verandert, wij veranderen, dus… KLEURSPECIALIST Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat wij specialist zijn in haarkleuren. Menig keer per jaar laten wij ons uitgebreid opleiden om de allernieuwste kleuren en kleurtechnieken eigen te maken. Voor onze kleuringen hebben wij gekozen voor een “ammonia-arm” product (Artego) waar we prachtige kleuren mee kunnen maken. Ook is een speedcolor mogelijk; een snelle kleuring voor diegene die een krappe agenda heeft. Onze kappers en topstylistes hebben elke dag weer een leuke uitdaging om in onze ruime opgezette moderne salon, je met een mooi kapsel en mooie kleur de deur uit te laten gaan!! GEZOND HAAR De basis voor dit alles is gezond haar en een gezonde hoofdhuid. Van daaruit zoeken we de beste en mooiste oplossing voor jouw haar, kapsel en hoofdhuid. We hebben extra kennis in huis over de hoofdhuid en werken hiervoor dan ook met hoogwaardige medische producten (Mediceuticals).

ONLINE AFSPREKEN Een afspraak maken kun je bij ons snel en gemakkelijk 24/7 online. Zie onze website: www.morfose.nl

Verdonckstraat 1 c Someren | 0493 - 495832 | info@morfose.nl | www.morfose.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).