bruisende zaken

SANI Resort is ‘topluxe’

SANI Resort is ‘topluxe’

31-05-2018

Een luxueus landschap dat zich uitstrekt over geurige dennenbossen, gouden zandstranden en  kristalhelder water. Dit is de ontzagwekkende natuurlijke achtergrond van Sani Resort, de thuisbasis van vijf meervoudig bekroonde vijfsterrenhotels die wereldwijd worden erkend door toonaangevende reisorganisaties. Sani Resort is ‘topluxe’.

voor de perfecte familietrip tijdens de herfstvakantie! Krijg tot 30% korting in Porto Sani en gratis verblijf voor 2 kinderen in de maand oktober!

Elk van de vijf hotels heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid: het bruisende Sani Beach, de verfijnde Sani Club, de ontspannen elegantie van Porto Sani, de exclusieve en intieme Sani Asterias en de volwassen sfeer van Sani Dunes.

Vijf verbluffende eigenschappen, allemaal op loopafstand van elkaar, maar toch ver genoeg weg om een echt gevoel van individualiteit en privacy te creëren. Het kloppend hart van Sani Resort is de eigen jachthaven, Sani Marina, omringd door stijlvolle restaurants, bars en boetieks.

Het Griekse resort biedt de meest luxueuze setting voor een intiem en exclusief verblijf met z’n tweetjes of een fantastische vijfsterren familievakantie.

Geniet van de natuurlijke omgeving, de zeven prachtige stranden en de vijf spa’s.

Er is geen betere manier om de culinaire hoogstandjes van Sani te proeven dan met ons Dine-Around-programma, waarbij de gasten de keuze hebben uit 22 restaurants. Nieuw vanaf zomer 2018 • SLIMFIT Door een programma van op maat gemaakte gezonde gerechten, fitness en luxueuze lichaamsbehandelingen, is SLIMFIT ontworpen om een stressvolle levensstijl tegen te gaan en een verbeterde staat van lichaam en geest te bereiken en te behouden. Gasten kunnen kiezen uit een 3 of 5 dagen schema als deel van hun luxe Sani-ervaring.

• Chelsea FC Foundation Football Coaching Kinderen van de hotelgasten kunnen deelnemen aan de Chelsea FC Foundation Football Coaching onder leiding van de Engelse topclub. Het doel is om jonge voetballers van 4 tot 16 jaar te motiveren, skills aan te leren en te inspireren tijdens fantastische coaching sessies.

Voor meer info over alle mogelijkheden en reserveringen ga je naar www.sani-resort.com info@saniresort.com +30 23740 99500

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

De Peel Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).